Grom je udario u kuću u Slavonskom Brodu, a nevjerojatan trenutak je zabilježio susjed koji se, priznaje nam, jako uplašio.


U Slavonskom Brodu, točnije u naselju Čaplje 3, grom je udario u kuću tijekom nedavnog snažnog nevremena. Vedrana Novaka je probudila jaka tutnjava, a onda je odlučio uzeti mobitel i tada je nastala nevjerojatna snimka prošle srijede.

"Grmljavina me probudila u ranim satima. Bilo je 5:40 i čuo sam da u naselju udaraju munje jedna za drugom u kratkom razmaku. Palo mi je na pamet da uzmem mobitel i pokušam snimiti nešto ili uhvatiti baš taj trenutak kada munja udara", prisjeća se Novak.

Priznaje nam da nije očekivao da će tako blizu udariti. "Udarilo je 100 metara ispred mene - u susjedovu kuću. Baš je jako udarilo, meni su se prozori zatresli", rekao nam je.

Grom, ilustracija Grom udario u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici: Bio je toliko jak da je došao i do susjednih kuća

Susjeda, u čiju je kuću udarilo, je tada bila sama. "Kasnije sam vidio da je izašla van i ljudi iz HEP-a su došii", dodaje Novak.

Kaže da mu je nakon udara i od adrenalina sve bilo čudno. "Naježio sam se i nisam mogao vjerovati što se dogodilo", zaključio je Novak.

Inače, ako čujete grmljavinu, dovoljno ste blizu da vas udari grom pa je važno imati na umu kako to izbjeći, ali i što ako netko u vašoj blizini ipak strada - više pročitajte >> OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju