Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplava u Posedarju

VIDEO: Obilne kiše mještanima donijele neprospavanu noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza mještana Posedarja je neprospavana noć. Obilne kiše padaju već danima, a voda je noćas preplavila podrume, dvorišta i lokalne ceste. Sreća je u nesreći što je materijalna šteta ipak mala.

Posedarci apeliraju na lokalnu vlast da hitno poduzme potrebne mjere kako bi se riješili uzroci poplave, jer strahuju od novih velikih oborina. Posljedice bi tada, boje se, mogle biti ozbiljnije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postaje tropska oluja Uragan Nate znatno će oslabiti, no uzbuna je i dalje na snazi Slika nije dostupna Uložene milijarde Japanci razvijaju nevjerojatan sustav obrane od prirodnih katastrofa

Mještani tvrde akako su se poplave počele događati nakon što je izgrađena dionica autoceste Zagreb-Šestanovac. Tako za vrijeme obilnih kiša magistrala na trenutke izgleda kao pritok Zrmanje. 

Kiša je noćas i pljačkašima kioska pomrsila planove. Oni navodno zbog kvara na instalacijama nisu mogli pobjeći automobilom, pa ih je policija brzo uhvatila. No vlasnike poplavljenih kuća to ne tješi. Oni bi policiju poslali i načelniku na vrata. Odgovornima za poplave koje nastaju zbog slivnih voda s autoceste smatraju Hrvatske autoceste i općinsku vlast.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene