Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne biste vjerovali

VIDEO Evo što se sve zaboravlja u hrvatskim hotelima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Punjači za mobitele su nešto što se najviše i najčešće zaboravlja, no u hotelima se zna pronaći i prilično čudnih pa i vrijednih stvari.

Kad se gosti odjave, spremačice u sobama često pronađu mnoštvo zaboravljenih predmeta. 'Najčešće su to vrijedne stvari i putni dokumenti u sefovima. Međutim, ostavljaju se i druge stvari, na primjer u kupaonicama kreme ili parfeme žene često ostavljaju. Djeca znaju zaboraviti igračke,a ispod plahti se svašta zna naći', otkrila nam je Petra Kosty, glasnogovornica jednog hotela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sramota u osijeku Dječak mjesecima štedio novac za igračku, u trgovini uslijedio šok: "Trgovac ga je vrijeđao i psovao!" Slika nije dostupna Antidementna igrica ODIGRAJTE JE I VI Igrica koja će vas testirati i pomoći u borbi protiv Alzheimera

Najčešće su ipak zaboravljeni punjači za mobitele, ali znaju se naći i neobične stvari. 'Najčudnije je, recimo, bilo nekakva medicinska aparatura za koju nitko u hotelu nije znao što je, to je ostalo i nikad nitko nije došao po to. Zanimljivo je da je ostao dijamantni prsten za kojeg se vlasnica nije javila godinu dana', ispričala je Nevena Čikeš.

>>
Nova strategija hrvatskog turizma - difuzni hoteli!

Silvija Markotić, direktorica hotela nam je ispričala kako su imali jednog gosta koji je ostavio cijelu svoju ušteđevinu za ljetovanje u jednoj čarapi koja je bila bačena na podu. Novac je pronašla sobarica koja je popipala čarapu. Nakon toga su nastojali kontaktirati gosta.

'Jednom smo u sobi našli smotuljak od 10.000 dolara koji čak nije bio u novčaniku i kad smo kontaktirali gosta koji je bio u toj sobi, on je rekao da to nije njegovo', rekao je Maik Schafer, generalni direktor hotela.

Hoteli izgubljene stvari pohranjuju i čuvaju, neki i do dvije godine. 'Obično to pošaljemo gostu na njegovu adresu, bez naplate', rekao je Shafer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene