Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tijekom blagoslova

VIDEO Sliku svoju ljubim: Nepristojni Banožić izgurao ministricu kako bi on bio u prvom planu, uskočio potpredsjednik Vlade

U sklopu ceremonije otvorenja Pelješkog mosta nova je građevina i blagoslovljena. Uoči blagoslova dogodila se i neobična situacija s ministrom obrane Marijom Banožićem i ministricom poljoprivrede Marijom Vučković.

Premijer i njegovi ministri stali su u prvi red uoči blagoslova Pelješkog mosta tijekom ceremonije njegova otvorenja.

Na snimci s tog događaja vidi se i prilično nepristojna gesta ministra Marija Banožića koji je u jednom trenutku jednostavno stao ispred njegove kolegice, ministrice poljoprivrede Marije Vučković.

Nakon što je sebe stavio u prvi plan, osmjehnuo se od uha do uha, a ministrica je iz kadra jednostavno - nestala. To je primijetio potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te vratio ministricu u prvi red.

Pročitajte i ovo Gužva na čvoru Komarna iz smjera Splita Pušten u promet u 1:06 VIDEO Kaos nakon otvorenja: "Došli smo do Pelješkog mosta, ali dalje nula bodova"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna progovorila o razlozima Bivša premijerka nije bila na otvorenju Pelješkog mosta: "Nemam auto, prijevoz i osiguranje kao bivša koja sjedi po mostovima"

Trenutak je objavljen na portalu Dalmacija danas, a tu situaciju možete pogledati na 16:50.

Nakon što se ministrica Vučković vratila na svoje mjesto, okupljeni su se prekrižili tijekom mise koju je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene