Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Do marihuane putem automata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Los Angelesu je počela uporaba automata za marihuanu, koji će uz predočenje liječničkog recepta, koji dozvoljava komzumiranje ove inače ilegalne supstance, osigurati lakši pristup ovoj drogi.

Vince Mehdizadeh, vlasnik jedne ljekarne u kojoj se nalazi automat, izjavio je kako će ovi aparati osigurati lakšu nabavu onima kojima je zbog medicinskih razloga dozvoljeno konzumiranje ove droge čija je upotreba legalna u 11 država SAD-a. 

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Ako je ova droga potrebna ljudima, bolje da je njezina nabava regulirana na način koji se može dokumentirati i koji transparentan, naglasio je.

Ipak, kako bi se spriječila zloupotreba , provode se stroge mjere kontrole. 

Prije same upotrebe automata, pacijenti se fotografiraju, uzimaju im se otisci i njihovi podaci stavljaju se u bazu podataka legalnih korisnika marihuane.

Poseban bon uz otisak prsta, omogućuje im da marihuanu iz automata uzimaju kad god im treba. Ove dosad najveće mjere osiguranja prvi se put poduzimaju radi zaštite privatnosti i sigurnosti pacijenata, te preciznosti samog automata. 

Automate čuvaju zaštitari, a opremljeni su sa 6 vrsta marihuane za ublažavanje raznih vrsta bolesti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene