Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bravo!

"Vi ste divno ljudsko biće": Nesebična gesta vozača autobusa oduševila Zagrepčane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa 279 na liniji Dubec - Novi Jelkovec nije puno dvojio što treba učiniti kad je vidio osobu u invalidskim kolicima kod pješačkog prijelaza.

Jedna je djevojka fotografirala trenutak kada vozač autobusa pomaže čovjeku u invalidskim kolicima da prijeđe cestu. Vozač je u Novom Jelkovcu zaustavio autobus na pješačkom prijelazu i izašao van kako bi pomogao muškarcu u kolicima. 

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana

"Bus 279. Vozač se zaustavio kod pješačkog prijelaza da propusti gospodina u kolicima. Kad je zaustavio bus, momentalno je izjurio van da mu pomogne da lakše prijeđe cestu i dođe do nogostupa. Na izlasku iz busa sam mu poručila da je divno ljudsko biće, nasmijao se i meni uljepšao jutro osmijehom i svojim postupkom, a vjerujem i gospodinu na slici", napisala je jedna korisnica na stranici Zakaj volim Zagreb.

Riječ je o liniji Dubec - Novi Jelkovec, naselju na krajnjem istoku Zagreba koje je sagrađeno prije 12 godina i u kojem je određeni broj stanova dodiljeljen na korištenje osobama s invaliditetom. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene