Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je naštetio presudi?

Pusić o prozivkama Predsjednice zbog presude šestorci: "Vjerojatno je na sebe mislila"

Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr)
Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Vesna Pusić je kazala kako je Predsjednica Grabar-Kitarović vjerojatno mislila na sebe kad je rekla da su za presudu šestorci odgovorni i neki bivši hrvatski dužnosnici.

Nakon što je predsjednica danas poručila kako su izjave nekih bivših hrvatskih dužnosnika naštetile presudi šestorci, kratko se oglasila Vesna Pusić.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Vladimir Putin (Foto: AFP) Nezgodan trenutak Burno zbog poziva Predsjednice Putinu da dođe u Hrvatsku; Plenković poručio: "Čut ćemo se poslijepodne" Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Argentini (Dnevnik.hr) Tijekom posjeta Argentini "Samo zlonamjerni mogu iz Predsjedničine izjave iščitavati veličanje jednog totalitarnog režima"

"Vjerojatno je mislila na sebe", kazala je Pusić.

Izjavu predsjednice komentirao je i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.

"Mesić i Pusić svojim određenim izjavama i djelima su itekako naštetili Hrvatskoj. Ova presuda -  jednim dijelom u njoj je i njihov kamenčić u tom nečasnom nemoralnom mozaiku djela koja su radili protiv Hrvatske", kazao je Brkić.

Šef SDP-a Davor Bernardić također je komentirao obraćanje predsjednice.

"Slušao sam sad izjavu i od Vučića, u čemu je razlika? Vučić je bio duboko involviran u događaje 90-ih. On je svjedočio svim ratovima Srbije na Balkanu. Srbija ih je sve izgubila, ali nitko iz vrha hrvatske politike nije bio danas umiješan u događaje 90-ih i to je ključna razlika između hrvatske politike danas i srpske politike", kazao je Bernardić.

Zastupnica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih poručila je kako je "važno znati tko je sve doveo do ovakve presude"


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene