Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodaja izgubljenih stvari

Gužva u policiji, ali ne zbog kriminala - Mobitele i bicikle prodavali za par eura: "Upravo se oduševio jedan građanin..."

Aktualno Galerija MUP-ova rasprodaja stvari - 1 MUP-ova rasprodaja stvari - 1 Foto: Dnevnik Nove TV MUP-ova rasprodaja stvari - 2 MUP-ova rasprodaja stvari - 2 Foto: Dnevnik Nove TV MUP-ova rasprodaja stvari - 3 MUP-ova rasprodaja stvari - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 MUP-ova rasprodaja stvari - 4 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija je u subotu imala veliku rasprodaju na kojoj se moglo kupiti sve ono što je jednom izgubljeno pa nađeno, ali se vlasnik nikada nije pojavio. Takve rasprodaje organiziraju se jednom godišnje, cijene su više nego povoljne pa zato ni ne čudi interes građana.

Zbog rasprodaje se od subotnjeg se jutra u prostorijama zagrebačke policije stvorila gužva. Prodavalo se više od 1300 predmeta koju su izgubljeni, nađeni i dostavljeni policiji, ali vlasnik se nije našao. Najveća navala bila je na mobitele.

"Ne znam radi li, ali probat ću kasnije, cijena je dosta niska – tri eura – pa se isplati probati", napomenuo je Igor.

Pročitajte i ovo Stotine ljudi na propalestinskom prosvjedu u Londonu. Policija je uhitila 82 osobe, sve iz grupe protuprosvjednika iz ekstremno desničarskih skupina - 6 Napeta atmosfera FOTO/VIDEO Neredi u Londonu: Ekstremni desničari napali policiju koja je čuvala sudionike propalestinskog marša

Osim mobitela, mogli su se kupiti bicikli, torbe i razne druge stvari. Pred postajom u Heinzelovoj čekalo se u dugačkom redu jer se sve prodavalo po simboličnoj cijeni.

"Bilo je i motora za 100-200 eura. Upravo se oduševio jedan građanin koji je vidio klizaljke i rekao da će jako usrećiti svog sina, a kupio ih je za sedam eura", ispričala je Marija Goatti, glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke, reporterki Dnevnika Nove TV Srni Bijuk.

Pročitajte i ovo Mario Banožić, ministar obrane Skrivio smrt muškarca Kolika kazna prijeti bivšem ministru? Banožić bi zbog prometne nesreće mogao dugo ležati u zatvoru

Rok čuvanja izgubljenih stvari je godinu dana, nakon toga kreće prodaja. Pronađene su u parkovima, na ulicama, u tramvajima. Od svega prodanog očekuje se zarada od 5000 eura, što će otići u državni proračun.

Više o rasprodaji u policiji možete pogledati u videoprilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene