Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi bunt na Krčkom mostu

Motoristi mostarinu opet plaćali lipama, stvorila se kolona od 4 kilometra

Na Krčkom mostu nastala je kolona od 4 kilometra (Foto: Dnevnik.hr)
Na Krčkom mostu nastala je kolona od 4 kilometra (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Na Krčkom mostu nastala je kolona od 4 kilometra (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Velika gužva, oko 4 kilometra nastala je na Krčkom mostu. ''Apsolutno se držimo naputka HNB-a i ministarstva financija da lipa je važeće platežno sredstvo'', kaže Franjo.

Nezadovoljni motoristi, ali i drugi vozači okupili su se u znak pobune protiv plaćanja mostarine. Žale se jer osim prelaska Krčkog mosta nemaju drugi način do otoka Krka.

U znak prosvjeda mostarinu su plaćali lipama i time izazvali zastoj i stvaranje kolone vozila. Uvjeti za sudjelovanje u prosvjedu bili su tehnički ispravno vozilo, lipe i voda za sebe, ali i putnike koji će čekati u koloni.

Pročitajte i ovo Kolone na prilazu Krčkom mostu (Foto: Dnevnik.hr) PROSVJED MOTOCIKLISTA Velika kolona na Krčkom mostu: Kovanicama protiv plaćanja mostarine

''Mene ljuti da mi jedini plaćamo, jedini most koji se plaća u Hrvatskoj i koji je jedini alternativni put prema Krku'', rekao je Alen.

''Poanta je u tome da mi nemamo alternativu za prijeći do Krka. Uvijek se mora plaćati most, most koji je davno otplaćen. Vidimo da nas sve više ljudi podržava. Nećemo biti samo mi motoristi'', rekla je Snježana.

''Apsolutno se držimo naputka HNB-a i ministarstva financija da lipa je važeće platežno sredstvo'', kaže Franjo. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
Aktualno Oliver Stone iznenadio Putina neočekivanim pitanjem, a ruski predsjednik mu odgovorio: ''To moraš nju pitati'' Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: kremlin.ru) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: kremlin.ru) Foto: kremlin.ru Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Vladimir Putin i Oliver Stone (Foto: AFP) Foto: Afp Ruski predsjednik Vladimir Putin govori na konferenciji za novinare posljednjeg dana Foruma za pojas i cestu u Pekingu (Foto: AFP) Ruski predsjednik Vladimir Putin govori na konferenciji za novinare posljednjeg dana Foruma za pojas i cestu u Pekingu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Svijet Oliver Stone iznenadio Putina neočekivanim pitanjem, a ruski predsjednik mu odgovorio: ''To moraš nju pitati'' 1/6 >>  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene