Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBRAJA SE ŠTETA

VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte strašne posljedice nezapamćenog nevremena u Čazmi

Posljedice nevremena - 2
Posljedice nevremena - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nevrijeme na području više županija - 1 Nevrijeme na području više županija - 1 Foto: MUP Nevrijeme na području više županija - 2 Nevrijeme na području više županija - 2 Foto: MUP Nevrijeme na području više županija - 3 Nevrijeme na području više županija - 3 Foto: MUP Nevrijeme na području više županija - 4 Nevrijeme na području više županija - 4 Foto: MUP +3 Nevrijeme na području više županija - 5 Galerija 1/8 >>
Nezapamćeno nevrijeme poharalo je u četvrtak područje Čazme. Više od 30 kuća ostalo je bez krova. Uništeni su poljoprivredni usjevi, brojne su kuće ostale bez krova, a štete će se tek zbrajati.

Nevrijeme koje je u četvrtak poharalo područje Čazme ostavilo je za sobom trideset kuća bez krova, prevrnute kamione, a oštećen je i dalekovod, zbog kojeg su mještani ostali bez struje. Jedna je djevojčica ozlijeđena te je prevezena u Klaićevu bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Budite na oprezu Opasno vrijeme u dvije regije: Moguća kiša koja se ledi na tlu, evo kad stiže snijeg Ilustracija "Budite na oprezu" Diljem zemlje niske temperature i jak vjetar: DHMZ upalio upozorenja

Olujno nevrijeme poharalo je i Podravinu, srušivši nekoliko stabala, zbog čega je nastao prometni kaos. Štete se još uvijek zbrajaju.

Pročitajte i ovo Saniraju se posljedice nevremena u Čazmi - 2 Posljedice nevremena FOTO Porušeni krovovi, suze i očaj: Čazmanci dan poslije nezapamćene oluje zbrajaju štete na domovima

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena - 1 POD PLJUSKOM I MUNJAMA Reporter Dnevnika Nove TV iz Čazme: Mještani ne pamte ovakvo nevrijeme - "Užasno. Brat i mama su plakali, od tih kamiona mi živimo"

Iz DHMZ-a upozoravaju da bi i danas moglo biti problema s vremenskim prilikama ističući kako je vrijeme potencijalno opasno u cijeloj Hrvatskoj. Upozorenje se odnosi na karlovačku, riječku, gospićku, kninsku i splitsku regiju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene