Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dojava građana

Veća količina minsko-eksplozivnih sredstava pronađena u Pulcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je na temelju dojave građana na području Pulca u Rijeci pronađena veća količina minsko-eksplozivnih sredstava.

Pronađene su razne vrste ručnih bombi i streljiva, detonatori i druga minsko-eksplozivna sredstva koja su uklonili policajci Protueksplozijskog odsjeka, a poslije će ih uništiti.

Primorsko-goranska Policijska uprava podsjeća građane da još traje akcija 'Manje oružja - manje tragedija' u kojoj sve vrste nedopuštenog oružja, streljiva i druga opasna minsko-eksplozivna sredstava mogu predati policiji bez straha od kazne. Svatko tko ima oružje ili minsko-eksplozivna sredstva u svojem domu ili na drugome mjestu može se javiti policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

>> U Vukovarsko-srijemskoj županiji minski sumnjivo još oko 38 četvornih kilometara

Policija istodobno upozorava građane da oružje ne donose sami zbog opasnosti od njegova aktiviranja i ranjavanja te dodaje da će ne temelju poziva poslati osposobljene službenike u civilnoj odjeći koji će ga sigurno preuzeti.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene