Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Prognoza vremena

Još danas visoke temperature zraka, u četvrtak stiže nova velika promjena vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićne blagdane ove je godine pratilo iznadprosječno toplo vrijeme i jak vjetar. Slično će biti i danas, no već nam u četvrtak opet dolazi nagla i velika promjena vremena.

Srijeda će još biti iznadprosječno topla, s najvišom dnevnom temperaturom od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Jadran, osobito na sjevernom dijelu, te gorska područja već ujutro zahvatit će ciklona i bit će kišovito i oblačno, a u višim predjelima Gorskog kotara padat će susnježica iako će još uvijek puhati jak jugozapadnjak. Na Jadranu će biti jako jugo s olujnim udarima.

Oblaci će se poslijepodne polako širiti i na veći dio središnje Hrvatske, a mjestimice može pasti i malo kiše. Istočni dio Hrvatske imat će manje oblaka i ostat će uglavnom suho te i dalje iznadprosječno toplo za ovo doba godine. Temepratura između 12 i čak 16 stupnjeva uz umjeren do jak južni vjetar.

Najviše oborina, uglavnom kiše i susnježice, očekujemo u zapadnim krajevima zemlje. Kiša će lokalno biti jaka i obilna, a uz to ćemo imati i olujne udare juga

Malo bolje bit će na južnom dijelu - promjenjivo oblačno uz povremenu kišu ili lokalne pljuskove. I ovdje vjetrovito uz jako do olujno jugo, s temepraturom od 13 do 15 stupnjeva.

Zahladnjenje nam zapravo dolazi u četvrtak, a snijega bi osim u gorskim predjelima moglo biti i u nizinama, pa i unutrašnjosti Istre i Dalmacije te Konavlima.

U četvrtak nam stiže jedna mini zimska epizoda - bit će oblačno uz susnježicu u nizinama i snijeg u višim predjelima, a prestanak oborina slijedi već u petak. Ipak, iza ove promjene ostat će hladnije, odnosno primjerenije dobu godine i barem djelomice sunčano.

Na Jadranu u četvrtak jaka kiša s grmljavinskim pljuskovima, a uz pad temperature navečer je u unutrašnjosti Istre i u dalmatinskom zaleđu moguć i snijeg.

U petak razvedravanje, samo na jugu još povremena kiša, a u Konavlima moguć i snijeg.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene