Franjo Varga (Foto: Dnevnik.hr)
Franjo Varga (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Franjo Varga, jedan od optuženika u aferi SMS, odlučio je progovoriti o lažnim SMS-ovima te je zatražio sastanak u Državnom odvjetništvu. U podne je stigao u osječko odvjetništvo i poručio da je došao po opremu!


"Zatražili smo, moj odvjetnik i ja, sastanak u Državnom odvjetništvu, kako bih im rekao tko mi je dao SMS-ove za koje me se tereti. Razgovarali smo o tome s tužiteljem Svenom Miškovićem, pristao je i rekao da će nas nazvati i javiti kada da dođemo na razgovor, bit će to idući tjedan. Reći ću sve nakon tog ispitivanja'', rekao je prošloga tjedna Franjo Varga, koji je optužen u aferi SMS, zajedno s Blažom Curićem, kumom HDZ-ova Milijana Brkića.

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić potvrdio je da će taj sastanak biti održan danas.

Milijan Brkić, Jozo Brkić, Franjo Varga, Blaž Curić (Foto: PIXSELL) Afera SMS: Zbog sumnje na odavanje službene tajne Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu pokrenulo izvide

Milijan Brkić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milijan Brkić osumnjičen da je presretao mailove supruge, oglasio se i MUP

No Varga kaže da je u osječko državno odvjetništvo došao po opremu! Došao je u trenirci i šepajući. ''Loše se osjećam, pao sam s krova'', objasnio je. Dodao je da nije došao dati iskaz, već je došao po svoju opremu. Njegov odvjetnik Mario Poljak rekao je za Večernji list da je kasno dobio obavijest o sastanku pa nije stigao doći iz Zagreba. Pretpostavlja se da od ispitivanja neće biti ništa.

Umirovljena skijašica pokazala tragove od sunčanja, dečko ju bez sustezanja pred svima hvatao za stražnjicu