Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirala policija

FOTO Na grafitima uvredljive poruke, osvanuo i kukasti križ: Vandali u Makarskoj šarali u staroj jezgri

Uvredljivi grafiti u Makarskoj
Uvredljivi grafiti u Makarskoj Makarska Danas/M.D.
Aktualno Galerija Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 5 Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 5 Foto: Makarska Danas/M.D. Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 4 Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 4 Foto: Makarska Danas/M.D. Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 3 Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 3 Foto: Makarska Danas/M.D. Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 2 Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 2 Foto: Makarska Danas/M.D. +0 Uvredljivi grafiti u Makarskoj Galerija 1/5 >>
Zgrada Grada Makarske i zgrada u kojoj se nalazi makarski SDP te još nekoliko ustanova, osvanule su u subotu s grafitima uvredljivog sadržaja.

Nepoznati počinitelj je protekle noći ispisao zidove na kamenoj zgradi Grada uz gradsku rivu i nacrtao kukasti križ.

"Bando komunistička SDP. Možeš kako 'oćeš, nećeš dokle 'oćeš", neki su od grafita iz kojih je vidljivo da su napisani lokalnoj vlasti. Jedan od grafita sadrži i kukasti križ.

Uvredljivi grafiti u Makarskoj Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 4 (Foto: Makarska Danas/M.D.)

U noći s petka na subotu grafiti su ispisani i na zgradi na Trgu Tina Ujevića u kojoj se nalazi Gradski odbor SDP-a te još nekoliko ustanova.

Uvredljivi grafiti u Makarskoj Uvredljivi grafiti u Makarskoj - 3 (Foto: Makarska Danas/M.D.)

Pročitajte i ovo Crikvenica POKRENUTA ISTRAGA Sramota u Crikvenici: Nepoznati počinitelji na muralu za Vukovar iscrtali četiri ćirilična slova S

Policija je po zaprimljenoj obavijesti izašla na mjesto događaja i obavila očevid, te provodi kriminalističko istraživanje kako bi pronašla počinitelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene