Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživjela je

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Jeziv slučaj u Istri: Monstrum je samostrelom pogodio mačku, policija traga za njime

Mačka pogođena samostrelom
Mačka pogođena samostrelom Foto: Udruga za zaštitu životinja SOS Šape
Jeziv slučaj dolazi s područja Pazina. Neki monstrum pogodio je mačku samostrelom ili strelicom za pikado. Policija se uključila u slučaj.

Netko je samostrelom pogodio mačku u vrat na području Pazina. Mačka je spašena brzom intervencijom i oporavlja se. Bila je na operaciji, a o jezivom slučaju izvijestila je Udruga za zaštitu životinja SOS Šape.

"Nazove me barba Vlado koji hrani podosta mačaka na hranilištu do njegove kuće, i ne samo hrani već brine o njihovom zdravlju i dobrobiti općenito. Krene priča dostojna crne kronike...", piše volonterka Sanja Milanović i dodaje da je mačka dobro jer joj, nasreću, nije pogođen nijedan vitalni organ.

 "Većina mačaka na hranilištu je kastrirana zahvaljujući upravo njemu. Mi smo bili logistička podrška. Neke su mu se s vremenom uvukle pod kožu i na kauč. Uglavnom, jučer ujutro našao je dobro znanu ljubimicu kako leži pred vratima, nepomično.

Pročitajte i ovo Mirovine analiza prijedloga mirovinske reforme Opasnost kakve nema nigdje u svijetu ili inovacija Hrvatske koja će povećati mirovine? "Neki su prijedlozi promjena prošli ispod radara..."

Iz njenog tijela virio je samo crni dio strelice koju vidite na slici. Ostalo je bilo zabodeno u tijelu. Hitnom intervencijom mačka je završila na operaciji i velikom srećom nije ozlijeđen niti jedan unutarnji organ, bar ne onaj vitalan.

Što reći? Mjesto radnje - Pazin, ponad željezničkog kolodvora", napisala je volonterka iz Pazina.

Policija traži počinitelja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene