Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi se pitaju tko je mladi muškarac koji uznemirava studentice.


'Prije dva tjedna sam išla prema dućanu izvan doma. Po putu sam primijetila čudnog tipa koji mi je upao u oko jer je jako sporo hodao. U početku sam se prepala da će mi pokušati nešto ukrasti, ali odjednom mi se pojavio pred očima i doslovno me pitao može li se zadovoljavati pored mene. Otišao je čim sam se zaprijetila da ću zvati policiju. Kada sam došla u dućan događaj sam opisala prijateljici koju sam tamo srela pa mi je ona rekla da se njoj to isto dogodilo par minuta ranije', ispričala je jedna studentica, piše srednja.hr

Vezani članci Naplata parkiranja u Zagrebu, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Milan Bandić ponovno želi uvesti naplatu parkiranja u cijelom Zagrebu, HSLS pozvao stranke da se usprotive Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Domaće zvijezde uživale na premijeri prvog filma o noćnom provodu u Beogradu

Studentice su uznemiravanje prijavili i upravi. Prema internet stranici esava.info, u 'domu na Savi' angažirali su više zaštitara te je u cijeli slučaj uključena i policija.

VIDEO Hodala 10 sati ulicom i sve snimala skrivenom kamerom

'Prošli tjedan su se na FB grupi doma neke djevojke požalile na osobu koja im je ulazila u prostorije s tuševima, a ovih dana se nekoliko djevojaka požalilo na to da ih osoba, po opisu ista, zaustavlja pored parkirališta između šestog i sedmog paviljona sa spuštenim hlačama i dobacuje razne stvari', izjavio je student Nikola Jazvec.

Prema objavi studentice na Facebooku u utorak u 3:35 sati, nepoznata je osoba i fizički napala njezinu kolegicu, ali detalji ovog događaja još nisu poznati. Iako studenti nisu sigurni radi li se o jednoj ili više osoba objavili su opis prema kojem je glavni sumnjivac visok oko 170 centimetara i ima oko 35, 40 godina. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook