Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan na liječenju

Užas u Vinkovcima: Nožem napao dvojicu policajaca, jednog ozlijedio pa pobjegao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
38-godišnjak je napao policijske službenike nožem u Vinkovcima nakon dojave o nasilju u dvorištu obiteljske kuće.

Po dojavi građanina o nasilnom ponašanju muškarca u dvorištu obiteljske kuće u Vinkovcima, zaprimljenoj 8. prosinca u 1:14, 38-godišnjak je na mjestu događaja napao dvojicu policijskih službenika nožem i alatkom. Pritom je nožem lakše ozlijedio jednog od njih, a potom se dao u bijeg, izvijestila je policija

Na mjesto događaja upućene su dodatne policijske snage.

Ubrzo je uhvaćen te su, radi sprječavanja bijega i svladavanja otpora, nad njim upotrijebljena sredstva prisile - tjelesna snaga, sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje.

Pročitajte i ovo Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Otvorilo Europsko tužiteljstvo Nova istraga protiv Gabrijele Žalac i njezine suradnice: Na račun ministarstva i fondova častile se po restoranima

Prilikom svladavanja otpora lakše je ozlijeđen 38-godišnjak i policijski službenik koji je nad njim primijenio sredstvo prisile te je oštećeno službeno vozilo.

Kako je 38-godišnjak zadržan na liječenju u OŽB-u Vinkovci, policijski službenici nad njim će nastaviti kriminalističko istraživanje kad to bude moguće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene