Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna (Foto: screenshot Facebook)
Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna (Foto: screenshot Facebook) Foto: screenshot Facebook

U nepunih pola sata od objave skupili su gotovo dvije tisuće lajkova, a u preko stotinu komentara pratitelji su velikom većinom pozdravili povratak popularne stranice.


Nakon što se oko njihovog blokiranja podigla poprilična halabuka, a u obranu te stranice stao je i čelnik oporbene stranke Davor Bernardić, čini se da je popularna satirična Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna.

Vezani članci Zdravko Mamić - 3 USKOK se oglasio o slučaju Mamić, otkrili što su poduzeli nakon njegovih objava na Facebooku Igor Štagljar Frcaju iskre među znanstvenicima: "Prepiranje s neistomišljenicima je identično hrvanju sa svinjama u blatu. To vole rabijatni egocentrici"

Naime, večeras je na toj stranici objavljena pjesma Marka Perkovića Thompsona "Bojna Čavoglave" i status: "Neće nikadaaa!"

U nepunih pola sata od objave skupili su gotovo dvije tisuće lajkova, a u preko stotinu komentara pratitelji su velikom većinom pozdravili povratak popularne stranice.

Povratak popularne satirične stranice na Facebook odmah je komentirao i sam Bernardić te sada traži da se na Facebook vrati i satirična stranica"Pretjerivač"

To je to! Satira se satrati ne može! 300.000 ljudi se opet može smijati svakodnevici, politici, nama i meni, a ja ne mogu opisati koliko sam sretan radi ovih pobjeda slobode stvaralaštva! Male pobjede, jedna po jedna. Tako ćemo vratiti i jednog po jednog mladog u Hrvatsku. Neka svi ovdje stvaraju i satiru, i firme, i zdravu svakodnevicu. Neka se tortura cenzure više nikad ne ponovi!Pare su nazad, ali…di je Pretjerivač?", napisao je Bernardić.