Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna (Foto: screenshot Facebook)
Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna (Foto: screenshot Facebook) Foto: screenshot Facebook

U nepunih pola sata od objave skupili su gotovo dvije tisuće lajkova, a u preko stotinu komentara pratitelji su velikom većinom pozdravili povratak popularne stranice.


Nakon što se oko njihovog blokiranja podigla poprilična halabuka, a u obranu te stranice stao je i čelnik oporbene stranke Davor Bernardić, čini se da je popularna satirična Facebook stranica Di su pare? ponovno aktivna.

Vezani članci Fore s Twittera Dok su Facebook i Instagram gorjeli, Twitterom su se širile urnebesne fore Hrvoje Tomasović Kirurg Tomasović požalio se da ga traži policija: "Ujutro su mi došli na vrata. Mojim ukućanima rečeno je da su došli radi Facebooka"

Naime, večeras je na toj stranici objavljena pjesma Marka Perkovića Thompsona "Bojna Čavoglave" i status: "Neće nikadaaa!"

U nepunih pola sata od objave skupili su gotovo dvije tisuće lajkova, a u preko stotinu komentara pratitelji su velikom većinom pozdravili povratak popularne stranice.

Povratak popularne satirične stranice na Facebook odmah je komentirao i sam Bernardić te sada traži da se na Facebook vrati i satirična stranica"Pretjerivač"

To je to! Satira se satrati ne može! 300.000 ljudi se opet može smijati svakodnevici, politici, nama i meni, a ja ne mogu opisati koliko sam sretan radi ovih pobjeda slobode stvaralaštva! Male pobjede, jedna po jedna. Tako ćemo vratiti i jednog po jednog mladog u Hrvatsku. Neka svi ovdje stvaraju i satiru, i firme, i zdravu svakodnevicu. Neka se tortura cenzure više nikad ne ponovi!Pare su nazad, ali…di je Pretjerivač?", napisao je Bernardić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju