Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Sramota vlasti"

FOTO Ružne slike: Split nije samo osunčana riva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijepo vrijeme mnogi su odlučili iskoristiti za popodnevnu šetnju, a naš čitatelj iz Splita naišao je na prizore koji su ga razljutili.

Ako i vi imate snimke ili fotografije uništenih i zapuštenih objekata, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Sergej Trifunović Druga kazna u dva dana Srpski glumac nikako da nauči lekciju: Uzrokovao je incident, platio 500 eura, na Instagramu se "pozdravio" sa Splitom, pa napravio još jedan gaf

Lijepo vrijeme i visoke temperature izmamili su mnoge u popodnevnu šetnju, pa tako i Splićane. Međutim, slike uživanja sa suncem okupane rive nisu jedine koje stižu iz najvećeg dalmatinskog grada. Da nije sve tako idealno otkrio nam je naš čitatelj nakon šetnje s djecom.

"Sramota nas samih, gradskih vlasti, ustanove Splitska kupališta...Nedjelja, sunčano, tisuće ljudi, turisti...Što im nudimo? Sve razbijeno, ništa ne radi... A zazivamo turizam kao spas?", poručio je naš čitatelj koji je nedjelju odlučio provesti šetajući splitskim Žnjanom, a uz šetnicu su ga dočekale zgrade u raspadajućem stanju, porušeni kontejneri i zatvoreni objekti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene