Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema razloga za paniku

Uz Muru postavljeni 'zečji' nasipi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Zečji' nasipi postavljeni su kao zaštita ljudi, kuća i drugih dobara. Najviši je vodostaj predviđan u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Zbog visokog vodostaja rijeke Mure, za koji se predviđa da će u Murskom Središću doseći vrhunac tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, pripadnici postrojbe civilne zaštite i komunalni radnici Murskog Središća u nedjelju su postavili tzv. 'zečje' nasipe uz Muru u Murskom Središću i Hlapičini. Nasipi su postavljeni s ciljem zaštite ljudi, kuća i drugih materijalnih dobara od najavljene poplave.

Pročitajte i ovo Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu" U potresu oštećen savski nasip u Palanjku kod Siska Novi problemi Raste strah od poplava u Banovini: Nasip u Galdovu puknuo, proglašene izvanredne mjere obrane

>> U stanju pripravnosti: Stiže najveći vodostaj Mure u zadnjih 30 godina!

Tijekom noći i sljedećih dana pripadnici DVD-a Murskog Središća dežurat će uz rijeku te biti u stalnom kontaktu sa zapovjedništvom Stožera zaštite i spašavanja i Zapovjedništvom civilne zaštite Grada Murskog Središća.

Građanima poručuju da je situacija pod kontrolom te da nema razloga za uzbunjivanje i paniku. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene