Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo svakodnevica

FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes"

Uvredljivi grafit u Splitu
Uvredljivi grafit u Splitu Ivo Cagalj/Pixsell
Aktualno Galerija Grafit na zgradi u Marmontovoj ulici u Splitu - 1 Grafit na zgradi u Marmontovoj ulici u Splitu - 1 Foto: Josko Supic/Cropix Uvredljivi grafit u Splitu Uvredljivi grafit u Splitu Foto: Ivo Cagalj/Pixsell Uvredljivi grafit u Splitu Uvredljivi grafit u Splitu Foto: Ivo Cagalj/Pixsell Grafit na zgradi u Marmontovoj ulici u Splitu - 4 Grafit na zgradi u Marmontovoj ulici u Splitu - 4 Foto: Josko Supic/Cropix +3 Grafit na zgradi u Marmontovoj ulici u Splitu - 5 Galerija 1/8 >>
Splitska gradska jezgra još je jednom osvanula išarana uvredljivim grafitima namjenima gradskoj vlasti.

U središtu Splita ponovno su u utorak ujutro osvanuli grafiti kojima se vrijeđa gradonačelnik Ivica Puljak, njegov zamjenik Bojan Ivošević, Davor Matijević (SDP), Centar i Most.

Grafiti koji su u posljednje vrijeme, a pogotovo približavanjem parlamentarnih izbora, postali u postali gotovo svakodnevica, ispisani su crnim slovima na bijelim zidovima u Marmontovoj ulici i uzduž Zapadne obale u samoj blizini zgrade gradske uprave.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

"Matijeviću naguzio te Puljak", "SDP, Centar, Most = ruski špijuni", "Puljak i žena uništili mnoge obitelji, radite samo za svoj interes", "Ivošević smeće četničko", neki su od uvredljivih grafita.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Bliži se kraj mandata Zoran Milanović pisao Plenkoviću: Predložio Daniela Markića za vršitelja dužnosti ravnatelja SOA-e

Policija je, kao i prije 15-ak dana, zbog istog razloga dobila dojavu nakon čega su njihovi djelatnici izašli na mjesto događaja te snimili situaciju. Posao su dovršili splitski komunalni redari koji su u ekspresnom roku prebojali uvredljive grafite, a tako će biti i ovoga puta.

Još uvijek nije poznato jesu li otkriveni počinitelji posljednjih šaranja grafita po zidovima u splitskoj jezgri, koja je na UNESCO- vom popisu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene