Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao na Stazićevu izjavu

VIDEO Đakić Staziću: Smijete se k'o kreten i tako izgledate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Smijete se k'o kreten i tako izgledate' rekao je HDZ-ovac Josip Đakić SDP-ovom zastupniku Nenadu Staziću tijekom saborske rasprave o smanjenju povlaštenih mirovina.

Đakić je to izrekao tijekom replike na Stazićevu izjavu da su 1999. godine HDZ-ovcu sve uništili. 'Zalažete se za braniteljsku populaciju i galamite na nekoga, Valjda bi galamili na premijerku da je tu, jer ona predlaže smanjenje povlaštenih mirovina za 10 posto. Zalažete se za branitelje, a sve ste uništili. 1999. godine ste ostavili zemlju sa negativnom stopom rasta, a tako ćete i sada', rekao je Stazić.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Nova objava na Facebooku Milanović se ponovo oglasio: "Imamo inflaciju pohlepe! Država to može riješiti" Ilustracija objavio HZMO Dio umirovljenika trlja ruke: Počinje isplata dodatka, objavljeno kada

Nakon Đakićeve uvrede, reagirao je Vladimir Šeks, koji je rekao: 'Kolega Đakić, prevršili ste svaku mjeru i nije u redu nazivati zastupnika Stazića kretenom. To je uvredljivo i nemojte to raditi'. Svom stranačkom kolegi Šeks je dodijelio i opomenu.

>> Hrelja: Prvo je trebalo smanjiti saborske mirovine, a onda povlaštene

Prijedlog Vlade da se za 10 posto smanje povlaštene mirovine, na kraju su prihvatili svi saborski klubovi osim Kluba HNS-HSU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene