Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štetno sunčevo zračenje

UV indeks u cijeloj zemlji VRLO VISOK, primjereno se zaštitite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UV indeks će i sutra u cijeloj zemlji biti vrlo visok pa se valja primjereno zaštititi od štetnog sunčeva zračenja i svakako izbjegavati boravak na suncu između 11 i 16 sati.

Novo jutro uglavnom vedro, naravno i toplo, a znatnijeg vjetra još uvijek nema. U unutrašnjosti će se najčešće mjeriti između 17 i 20 stupnjeva, u gorju oko 15, dok se temperatura na Jadranu ni tijekom iduće noći najvjerojatnije neće spustiti ispod 20, a ponegdje na jugu opet ni ispod 23 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Slika nije dostupna Stigla upozorenja Visoka ultra-ljubičasta zračenja, temperature iznad 30! EVO kada dolazi osvježenje...

Sunčano će se zatim nastaviti i u drugom dijelu dana. Tek se mjestimice može pojaviti i pokoji oblak. Bit će vruće, još više nego danas, najviša dnevna temperatura očekuje se uglavnom između 32 i čak 34 stupnja.

>> PAKLENE VRUĆINE: Stiglo UPOZORENJE Ministarstva zdravlja!

Pretežno sunčano i vruće isto zadržat će se i u gorju i na sjevernom Jadranu. Vjetar većinom slab, a najviša dnevna temperatura bit će od 29 do 32 stupnja.

Sunčano će prevladavati i u Dalmaciji. Puhat će slab do umjeren, većinom sjeverozapadnjak. U najtoplijem, ili najviše vrućem dijelu dana temperatura će porasti preko 30, ponegdje i do 33, a u zaleđu možda čak i stupanj više.

More je sve toplije, danas većinom između 22 i 24 stupnja. Najtoplije ponovno na Krku, čak 25. Sunčano te još više vruće bit će osobito u srijedu i četvrtak kad se mjestimice na kontinentu očekuje i 35 stupnjeva. U petak, kako se čini temperatura bi ipak mogla biti malo podnošljivija.

I na Jadranu i dalje pretežno sunčano, također i vruće. Ovdje će zbog blizine mora te laganog vjetrića ipak biti ugodnije. 31, 32 stupnja temperatura je koja će se na moru idućih dana najčešće mjeriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene