Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka o ustavnosti covid potvrda

Raspudić o Ustavnom sudu: "Nadam se da će prosuđivati u skladu sa strukom, a ne preko nekog političkog daljinskog upravljača”

Aktualno Galerija Nino Raspudić Nino Raspudić Foto: DNEVNIK.hr Prikupljanje potpisa za referendum - 1 Prikupljanje potpisa za referendum - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prikupljanje potpisa za referendum - 2 Prikupljanje potpisa za referendum - 2 Foto: DNEVNIK.hr Marin Miletić Marin Miletić Foto: DNEVNIK.hr +1 Miroslav Šeparović Galerija 1/6 >>
Nakon odluke Ustavnog suda o COVID potvrdama iz MOST-a poručuju kako to nema nikakve veze s njihovim referendumom. Istaknuli su i kako se nadaju da neće biti politikanstva pri odlučivanju o ustavnosti njihova referenduma.

Miroslav Šeparović rekao je kako današnje odluke Ustavnog suda o COVID potvrdama nemaju nikakvog utjecaja na sam postupak referenduma. Odbacio je i svaku mogućnost da bi ova odluka upućivala na smjer kojim bi Ustavni sud mogao ići u eventualnim budućim odlukama o referendumu.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Slika nije dostupna COVID POTVRDE I "STOŽEROKRACIJA" Poznat datum: Ustavni sud objavio kad će donijeti odluku o ustavnosti Mostovih referendumskih pitanja

Mostov Nino Raspudić poručio je da je današnja odluka Ustavnog suda potpuno irelevantna za referendumska pitanja jer se ona odnose na COVID potvrde u javnom sektoru, a ne u sustavu zdravstva i socijalne skrbi.

“Mi smo odradili svoj dio posla i ja se stvarno nadam da će, ako uopće saborska većina pošalje naša referendumska pitanja Ustavnom sudu, a ne raspiše odmah referendum, nada umire posljednja.

Ja se nadam da će oni prosuđivati u skladu s načelima struke, a ne nekog političkog daljinskog upravljača", kazao je Raspudić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene