Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samostalan upis

Uskoro kreće probni popis stanovništva, ovaj put uz bitnu promjenu

Aktualno Galerija +0 Lidija Brković Galerija 1/1 >>
Od prvog do 15. ožujka provodit će se probni popis stanovništva. Nakon nekoliko odgađanja proba počinje u Zagrebu, Varaždinskoj i još nekoliko županija. Pravi popis planira se provoditi u lipnju, ako ne bude problema zbog pandemije.

Zbog korone prvi put će se provoditi samo popisivanje građana putem aplikacije e-građani. One koji se ne popišu sami, posjetit će kao i do sada, popisivači uz epidemiološke mjere.

Pročitajte i ovo SOS Zagreb - Građani za obnovu - 5 Građanska udruga SOS Zagreb Jedanaest mjeseci od potresa glavni grad i dalje u kaosu: "Mi istražujemo što je pisac htio reći - u svakom članku Zakona o obnovi"

Pročitajte i ovo Središte Petrinje tko ima pravo na obnovu? Dok je ponovno treslo Vlada usvajala Program mjera obnove zgrada oštećenih u potresima

''Naša preporuka i poziv svim građanima Republike Hrvatske je da iskoriste tu mogućnost. Da pristupe sustavu e-građani i da se popišu sami. Svaka osoba koja ima pristup sustavu e-građani može popisati ne samo sebe nego sve članove svoga kućanstva'', pojasnila je Lidija Brković, ravnateljica Državnog zavoda za statistiku.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene