Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandiću nedostaju tri ruke

Uskoro glasanje o zagrebačkom proračunu: ''Nema više političke trgovine i da su potrebe Zagrepčana zadnje''

Uskoro glasanje o zagrebačkom proračunu (Foto: Dnevnik.hr)
Uskoro glasanje o zagrebačkom proračunu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Uskoro glasanje o zagrebačkom proračunu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Iako je press-konferencija SDP-a o zagrebačkom proračunu trebala biti održana u prostorijama Gradske skupštine, predsjednik skupštine, Andrija Mikulić, održavanje nije dopustio. Predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, poručio je da je Mikulić politički trgovac koji odrađuje posao za premijera Plenkovića i gradonačelnika Bandića.

Glasanje o proračunu glavnog grada trebalo bi biti na rasporedu 13. prosinca, ali gradonačelniku Bandiću, nakon raskidanja sporazuma s Neovisnima za Hrvatsku, za većinu nedostaju tri ruke.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

''Manifestacije u Đurđevcu, po cijeloj Hrvatskoj. Novac Zagrepčana se troši kako bi gradonačelnik Bandić svoju trgovinu izvršio i na državnoj razini i na gradskoj razini. I to je postao problem RH i SDP će se tome najodlučnije suprostaviti. Znači, nema više trgovine političke i nema toga da zagrebpčani i njihove potrebe iz proračuna dolaze na red zadnji'', rekao je Maras.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno 3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj A1 Hrvatska - 1 A1 Hrvatska - 1 Foto: PR A1 Hrvatska - 2 A1 Hrvatska - 2 Foto: PR A1 Hrvatska - 3 A1 Hrvatska - 3 Foto: PR A1 Hrvatska - 4 A1 Hrvatska - 4 Foto: PR A1 Hrvatska - 5 A1 Hrvatska - 5 Foto: PR +4 A1 Hrvatska - 6 Tech 3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj 1/10 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene