Iako je press-konferencija SDP-a o zagrebačkom proračunu trebala biti održana u prostorijama Gradske skupštine, predsjednik skupštine, Andrija Mikulić, održavanje nije dopustio. Predsjednik zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, poručio je da je Mikulić politički trgovac koji odrađuje posao za premijera Plenkovića i gradonačelnika Bandića.

Galerija


Glasanje o proračunu glavnog grada trebalo bi biti na rasporedu 13. prosinca, ali gradonačelniku Bandiću, nakon raskidanja sporazuma s Neovisnima za Hrvatsku, za većinu nedostaju tri ruke.

Vezani članci Smeće u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Zašto je Zagreb zatrpan smećem? "Da nije bilo vas, ovdje bi još bilo smeća... Ovo je ruglo!" Gordan Maras (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Zagrebački SDP protiv izgradnje nacionalnog stadiona

''Manifestacije u Đurđevcu, po cijeloj Hrvatskoj. Novac Zagrepčana se troši kako bi gradonačelnik Bandić svoju trgovinu izvršio i na državnoj razini i na gradskoj razini. I to je postao problem RH i SDP će se tome najodlučnije suprostaviti. Znači, nema više trgovine političke i nema toga da zagrebpčani i njihove potrebe iz proračuna dolaze na red zadnji'', rekao je Maras.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj