Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro organizirani

Carinska policija u kamionu sa začinskim biljem pronašla tajne pakete: USKOK podigao optužnicu protiv Makedonca

Privođenje osumnjičenih na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr)
Privođenje osumnjičenih na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
USKOK je pred Županijskim sudom u Osijeku podigao optužnicu protiv državljanina Sjeverne Makedonije zbog krijumčarenja većih količina marihuane.

Nakon provedene istrage USKOK je pred Županijskim sudom u Osijeku podigao optužnicu protiv 44-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije zbog prodaje i krijumčarenja droge.

Pročitajte i ovo Policija traži ovog mladića - 2 Mole građane za pomoć Pokušaj ubojstva nožem u centru Zagreba: Policija traži ovog mladića, prepoznajete li ga?

Okrivljenik se optužuje da je krajem 2022. i početkom 2023. s najmanje dvije nepoznate osobe iz Albanije i više osoba iz Njemačke krijumčario marihuanu u Njemačku. Nakon što su Albanci nabavili 247,4 kilograma marihuane platili su okrivljeniku 20.000 eura da dogovori mjesto, vrijeme, način preuzimanja, krijumčarenje i isporuku u Njemačku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

Okrivljenik je otišao u Albaniju i kamion sa začinskim biljem sakrio 20 vreća marihuane nakon čega se uputio u Njemačku, međutim, na Bajakovu, graničnom prijelazu između Srbije i Hrvatske, carinska policija pretražila je vozilo i otkrila tajne pakete.

USKOK je u optužnici predložio produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene