Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NO PASARAN

Splitski HOS-ovci ogorčeni, Skeju nisu pustili u Ured predsjednika: "Protokol ih je zamolio da skinu kravate..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Predsjedništva Udruge IX. bojne HOS-a u utorak su se požalili medijima jer Marko Skejo i Miće Ćuk zbog kravata s amblemom HOS-a nisu smjeli ući na prijem kod Milanovića.

Splitski HOS-ovac Marko Skejo i njegov suborac Miće Ćuk zbog kravata s amblemom HOS-a nisu u ponedjeljak uspjeli ući na primanje kod predsjednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, na koje su bili pozvani, požalili su se u utorak iz  Predsjedništva Udruge IX. bojne HOS-a.

"Protokol i savjetnik predsjednika za branitelje gospodin Marijan Mareković zamolio je ratne zapovjednike Marka Skeju i Miću Ćuka da skinu kravate što su imenovani izričito odbili, jer je pod tim znakom poginulo preko 700 bojovnika HOS-a koju su ugradili svoje živote u slobodnu i nezavisnu državu Hrvatsku. Nakon toga su Skejo i Ćuk napustili Pantovčak, a ostali otišli na prijem kod predsjednika RH", objavilo je predsjedništvo Udruge IX. bojne HOS-a, kako navodi Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo HOS-ova 9. bojna proslavila 31. obljetnicu - 4 HOS-ova obljetnica U Splitu se orio Thompson i "Za dom spremni", Skejo postao vitez: "Predsjednik bi naše svetinje bacio na smetlište"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija nije intervenirala Skejo i ove godine u Kninu uzvikivao ''Za dom'': “Hrvatska vojska srpskoj kobri satrala glavu”

Milanović je u ponedjeljak na Pantovčaku primio predstavnike Udruge veterana Domovinskog rata 114. brigade Hrvatske vojske. Kako je priopćeno iz Ureda predsjednika, tamo su bili predsjednik Udruge umirovljeni satnik Ante Banović-Krilnik, bivši zapovjednik 114. brigade HV-a general-bojnik Slaven Zdilar i zapovjednik 3. bojne 114. brigade HV-a umirovljeni satnik Stipe Ćoso.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene