Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nije intervenirala

Skejo i ove godine u Kninu uzvikivao ''Za dom'': “Hrvatska vojska srpskoj kobri satrala glavu”

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik udruge 9. bojne HOS-a i njen ratni zapovjednik Marko Skejo opet je obilježio obljetnicu Oluje u Kninu uzvikujući "Za dom spremni".

Marko Skejo je održao govor u kojemu je rekao da je “hrvatska vojska srpskoj kobri satrala glavu”, dok su predstavnici nekoliko braniteljskih udruga na trgu u Kninu polagali vijence za spomenik palim braniteljima.

 

“Mi smo u zajedništvu, sve gardijska i pričuvne brigade, specijalna policija i naša policija i došli smo se pokloniti i odati počast onima koji su ginuli sa svim oznakama hrvatskim. Kao pripadnik 9. bojne HOS-a želim i ovdje pozdraviti sve naše poginule strarim hrvatskim pozdravom”, rekao je Skejo koji je potom tri puta uzviknuo “Za dom” dok su mu okupljeni oko njega odgovarali “Spremni”, prenosi N1.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez straha i mržnje Pupovac obećava: ''Učinit ću sve da se 'Za dom spremni' i ustaško znakovlje zabrane''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UKLJUČUJUĆI I ZDS Pučka pravobraniteljica zatražit će od policije očitovanje o incidentu u Srbu, podržala zabranu ustaškog znakovlja

Skejo je od ranije poznat po tome što u različitim prigodama koristi pozdrav “Za dom spremni”, a jednom prilikom izjavio je da mu je to jednako kao pozdraviti s “Hvaljen Isus i Marija.

Policija posljednje dvije godine nije prijavljivala Skeju zbog uzvikivanja “Za dom spremni”.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene