Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nova dična generacija"

Vandali na Bundeku: "Upravo sam prošetala i s tugom naišla na ove prizore''

Vandali uništili izložbu na Bundeku - 1
Vandali uništili izložbu na Bundeku - 1 Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vandali uništili izložbu na Bundeku - 1 Vandali uništili izložbu na Bundeku - 1 Foto: Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr Vandali uništili izložbu na Bundeku - 2 Vandali uništili izložbu na Bundeku - 2 Foto: Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr Vandali uništili izložbu na Bundeku - 3 Vandali uništili izložbu na Bundeku - 3 Foto: Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr Vandali uništili izložbu na Bundeku - 4 Vandali uništili izložbu na Bundeku - 4 Foto: Snimio čitatelj/DNEVNIK.hr +2 Vandali uništili izložbu na Bundeku - 5 Galerija 1/7 >>
Članovi udruge Zelene stope, koja se bavi zaštitom prirode i već godinama izvlači olupine iz prirode diljem Hrvatske, danas su se neugodno iznenadili kad su vidjeli da im je izložba na Bundeku vandalizirana.

Izložbu koja prikazuje njihov rad i doprinos zaštiti prirode postavili su prošle godine tijekom Floraarta, međunarodne vrtne izložbe, u suradnji sa Zrinjevcem. Tijekom noći netko je uništio nekoliko panoa, koji su prevrnuti i polupani, dok su neki pošarani zelenim sprejem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Ilustracija Nižu se reakcije SDP zamislio park prilagođen ženama: "Predstavili su maltene spolno segregirani rezervat"

Članica udruge tijekom jutarnje šetnje razočarala se viđenim.

"Upravo sam prošetala Bundekom i s tugom naišla na ove prizore. Najprije sam pomislila da se radi o 'zubu vremena', ali ne, to je prvo jedna generacija proizvela olupine i natjerala vas da ih uklanjate, a onda se nova dična generacija dočepala rezultata vašeg truda i dodala malo ručno/nožnog rada i zelenog spreja", kazala je Vlasta Kulijer, koja je o šteti obavijestila ostale članove Udruge.

Pokušali smo od Zrinjevca doznati što će poduzeti u vezi sa štetom na panoima i hoće li ih ukloniti ili obnoviti, ali do objave članka nismo dobili odgovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene