Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila detalje

Jeste li ga vidjeli? Nestao umirovljenik u Zagrebu, bio je maskiran

Sulejman Kadribašić
Sulejman Kadribašić Foto: MUP
Umirovljenik je nestao u Zagrebu u utorak, a policija je objavila neke detalje o nestalom muškarcu koji bi mogli pomoći u njegovu pronalasku.

Muškarac u dobi od 80 godina nestao je u centru Zagreba. 

Riječ je o 80-godišnem Sulejmanu Kadribašiću. Visok je 170 centimetara, ima sijedu kosu i kestenjaste oči. Slabije je tjelesne građe, a na licu ima madeže.

Pročitajte i ovo Djeca Kako oživjeti selo U samo nekoliko mjeseci desetero mladih kupilo kuću u ovoj općini: "Voljela bih kad bi sva djeca u državi mogla imati ovakve uvjete"

U trenutku nestanka na sebi je imao plavu kariranu košulju, tamne hlače i tamnoplave tenisice.

Sulejman Kadribašić Sulejman Kadribašić Foto: MUP

Policiji je prijavljeno da se udaljio u nepoznatom smjeru s Trga Drage Iblera i bio je maskiran - na glavi je imao dugu sivu periku, a na licu crnom bojom za lice iscrtane brkove i bradu.

Pročitajte i ovo Screenshot Neobično ponašanje VIDEO "Zamijenio sam strane": Biden lutao po pozornici, ni kralju nije bilo jasno što se događa

U slučaju da imaju informacije o toj osobi, policija moli građane da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail nestali@nestali.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene