Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osnovan državni odbor za EU

'Ulazak u EU ima veliki marketinški potencijal, moramo smisliti nešto'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banskim dvorima kao da nisu zabrinuti za političku krizu u Sloveniji. Na današnjoj sjednici Vlade osnovan je državni odbor koji bi nas na najbolji način trebao pripremiti za učlanjenje u EU.

Hrvatska vlada sprema se za ulazak u Europsku Uniju 1. srpnja kao da ih ne brine slovenska politička kriza i mogućnost da ta zemlja ne ratificira sporazum o pristupanju Hrvatske. I premijer i zamjenik ministra vanjskih poslova nisu danas ni neizravno doveli u pitanje 1. srpnja kao datum ulaska u Uniju.

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

>> Milanović: Dosta je bilo kukanja

A Vlada je formirala i državni odbor koji bi na najbolji način trebao pripremiti Hrvatsku za ulazak, ali i predstavljanje Hrvatske Europi.

'To će biti 25 sekundi po kojima će nas vidjeti dobar dio svijeta jer ćemo ući u Uniju kao jedina država koja u tom trenutku ulazi i to je ogroman marketinški potencijal. Moramo smisliti nešto što neće biti skupo, a što će biti efektno i što smo mi, a ne što ima svatko', rekao je premijer Zoran Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene