Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Republika Srpska

Ukrajinski veleposlanik o Putinovu odlikovanju: "Teroristi nagrađuju teroriste"

Odlikovanje za Vladimira Putina
Odlikovanje za Vladimira Putina Foto: DNEVNIK.hr
Ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj zgrožen je odlikovanjem koje je Milorad Dodik dao Vladimiru Putinu. Oglasio se o toj temi na društvenim mrežama nazvavši indirektno predsjednika Republike Srpske slugom.

Ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj Vasil Kirilič komentirao je na Twitteru odlikovanje koje je od Republike Srpske dobio ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Teroristi nagrađuju teroriste. Sluge nagrađuju svoje gospodare. I prvima i drugima upravlja strah. S vremenom taj strah izjeda i terorista i slugu", napisao je u objavi.

Pročitajte i ovo Davor Pranjić, potpredsjednik Republike Srpske Zapaljiva atmosfera u BiH Potpredsjednik Republike Srpske iz redova Hrvata o odlikovanju Putina: "Predsjednik ima potpunu samostalnost da odlučuje o takvim stvarima"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neustavni dan entiteta Na Dodikovom skupu Tuđmana usporedili s Pavelićem te zaključili: "Vrijeme je da svi Srbi žive u jednoj državi"

Odlikovanje je diglo veliku prašinu, a o njemu se za Dnevnik Nove TV oglasio i predstavnik Hrvata i potpredsjednik Vlade RS-a, koji je napomenuo da predsjednik Milorad Dodik uživa punu autonomiju u donošenju takvih odluka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene