Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena serijska pljačkašica

Prijetila plastičnim pištoljem i otuđila ukupno 38.000 kuna

Serijska pljačkašica (Foto: PU zagrebačka)
Serijska pljačkašica (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Sumnja se da je od 3. rujna 2016. do 31. listopada ove godine počinila šest razbojništava na benzinskim postajama i šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su 1. studenoga 2018. kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila 12 razbojništava, priopćila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija nevjerojatno! Razbojnik (42) dvije godine harao po Zagrebu i pljačkao: Šok je uslijedio kad su vidjeli kakvo oružje ima

33-godišnjakinja je maskirana maramom, naočalama i šilt kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Materijalna šteta iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe općeg kriminaliteta podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu i posebno izvješće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene