Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama pozvala policiju

Uhićena supruga Srđana Mlađana: Izranjavala sebe pa nožem prijetila baki

Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi)
Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi)
Uhićena je Elia Mlađan, supruga trostrukog ubojice Srđana Mlađana, nakon što je svojoj baki prijetila da će ju ubiti.

Policija je protiv Mlađan podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje članu njezine obitelji, nakon čega joj je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Dražen Posavec (Foto: Dnevnik.hr) Na što ima pravo? Upravitelj zatvora u Lepoglavi za Dnevnik Nove TV o pogodnostima koje stečenim brakom dobiva Srđan Mlađan: "U početku nema benefita..." Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) vjenčali se u zatvoru Supruga (20) Srđana Mlađana: "Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Uvjerena sam da je on sad drugi čovjek"

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je prijetila svojoj baki s kojom živi, a sve se navodno odvilo u petak u večernjim satima u bakinu i djedovu stanu u Zagrebu. Mlađan je, po svemu sudeći, bila u stanju psihičkog rastrojstva te je sama pozvala policiju kako bi se prijavila.

Jutarnji piše da se u petak u prijepodnevnim satima djevojka sama izranjavala nožem i pozvala Hitnu pomoć tražeći da ju se hospitalizira. Hitna pomoć je došla, no nakon što su joj sanirane ozljede i nakon što je pregledana, liječnici su je odlučili pustiti kući. Navečer joj se stanje opet pogoršalo te se prvo žestoko posvadila i potukla s bratom koji ju je pokušao primiriti.

Nakon toga je prišla baka koja ju je također pokušala uvjeriti da se smiri, ali je ona otišla u drugu sobu te se vratila s nožem u ruci i zaprijetila baki da će je ubiti. Zatim je sama nazvala policiju i ubrzo je uhićena.

Podsjetimo, Elia Mlađan se u listopadu prošle godine udala za Srđana Mlađana, trostrukog ubojice koji će svoju zatvorsku kaznu odslužiti za sedam godina.

Počela mu je slati pisma, on ju je zaprosio, a prvi put su se uživo vidjeli na vjenčanju koje je održano u kaznionici u Lepoglavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene