Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero privedenih

Uhićen Šime Luketin, predsjednik Uprave Credo banke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je uhićen predsjednik Uprave Credo banke.

Uhićeno je ukupno pet osoba, službeno nam je potvrdio Krunoslav Borovec iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Predan u zatvor Uhićen u Zagrebu: Zbog teškog ubojstva osuđen na 17 godina zatvora, pobjegao u Hrvatsku i pakirao drogu Policija, ilustracija - 5 Pronađen na parkiralištu Uhićen Slovenac (22): Zaustavila ga prometna policija, a on izbacio vrećicu i paket kroz prozor te se dao u bijeg

Podsjetimo, zbog utvrđenih značajnih nezakonitosti u poslovanju i neprovođenja mjera naloženih od središnje banke za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, Savjet HNB-a odlučio je oduzeti odobrenje za rad Credo banci d.d. Split.

Ubrzo potom Županijsko državno odvjetništvo u Splitu dobilo je od Hrvatske narodne banke zapisnik o izravnom nadzoru u Credo banci te je zatražilo prikupljanje svih informacija o poslovanju te novčarske kuće.

Potom je i Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu povodom kaznene prijave koju je podnijela Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga zatražilo provođenje izvida, a od Hrvatske narodne banke dostavljanje objašnjenja o okolnostima obavljenih isplata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene