Obavijesti Video Pretražite Navigacija
serijski pljačkaš

Uhićen muškarac koji je varao lakovjerne na kućnom pragu: Pljačkao u više hrvatskih gradova, ljudima "mijenjao" kune u eure, "provjeravao" nakit...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnji mladić iz Bjelovara predstavljao se kao bankar i policajac i nekoliko starijih osoba pokrao za poveću svotu novca i nakit, javlja policija.

Riječka policija provodi istragu 23-godišnjeg mladića iz Bjelovara kojega sumnjiče za počinjenje više teških krađa.

Pročitajte i ovo Nepropisno parkiranje kod Rijeke - 2 Na istom mjestu FOTO Presretač kod Rijeke opet postavio zasjedu u zavoju, vozači bijesni: "Klasika, glume šerife..." Slika nije dostupna Tukli ga maljem, pokušali utopiti Stravični detalji pokušaja ubojstva kod Varaždina: Provalili u vikendicu, pokrali je, a onda je naišao vlasnik...

On se 6. lipnja na području Rijeke lažno predstavio kao službenik banke 83-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Iskoristio je njezinu životnu dob i zdravstveno stanje i uvjerio je da mu preda novac u vrijednosti 41 tisuće kuna kako bi ih zamijenio za eure.

Par dana kasnije je na isti način prevario dvoje hrvatskih državljana. Predstavio se kao policijski službenik i ukrao im oko 30 tisuća kuna.

Četvrtoj ženi je uzeo zlatni nakit u vrijednosti većoj od 30.000 kuna. Njoj se predstavio kao "policajac za provjeru krivotvorenog nakita".

Pronađen je i uhićen na području Bjelovara. Prevezen je u riječku policiju gdje je tijekom istrage otkriveno da je slične krađe počinio i na području grada Zagreba.

Pritvoren je uz kaznenu prijavu, a istraga protiv njega se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene