Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na teren izašla 4 vozila

Udar munje izazvao požar na Marjanu, izgorjelo oko 200 četvornih metara trave, niskog raslinja i borovine

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Udar munje izazvao je požar u ponedjeljak oko 18:30 na Sedlu u Park šumi Marjan, no lokaliziran je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, doznaje se u splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Požar je buknuo nešto poslije 18:30 kada su poziv dobili vatrogasci koji su odmah izašli na teren. U vrlo kratkom vremenu na teren su izašla tri vozila i deset vatrogasaca JVP-a i jedno vozilo s tri vatrogasca DVD-a Split koji su požar lokalizirali u 19:38.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Dugom Selu, ilustracija - 2 EKSPLOZIJA U PRIZEMLJU KUĆE Policija se oglasila o detaljima užasa u Dugom Selu: Namjerno aktivirao bombu, htio je ubiti čak troje ljudi

Pročitajte i ovo Radarska slika nevremena Jake oborine Pogledajte radarske snimke kretanja velike oluje koja je poharala dijelove Italije, Hrvatske i Slovenije

Gorjeli su trava, nisko raslinje i borovina, a izgorjelo je oko 200 četvornih metara, usprkos brzoj reakciji vatrogasaca i kiši. Vatrogasci kažu da je požar najvjerojatnije izazvao udar munje u stablo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene