Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sebastijan i Tila

Užas kod Zaprešića! Netko je upucao dva psa dok je vlasnica šetala s njima: "Pucanj, pucanj, cvilež psa i treći pucanj. Danas mi je oduzeta obitelj"

Ilustracija
Ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 1 Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 1 Foto: Kristina Kodrnja Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 2 Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 2 Foto: Kristina Kodrnja Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 3 Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 3 Foto: Kristina Kodrnja +0 Vlasnica sa psima koji su ubijeni - 4 Galerija 1/5 >>
U jutarnjoj šetnji oko jezera Zajarki kod Zaprešića brutalno su ubijena dva psa u četvrtak ujutro.

Dva psa, Sebastijan i Tila, ubijena su u jutarnjoj šetnji sa svojom vlasnicom oko jezera Zajarki kod Zaprešića.

Vijest je objavila udruga S-PAS by Gloria Malin na svojim društvenim mrežama. Sebastijan je udomljen iz udruge, tada se zvao Egon.

"Danas je umro Egon. Umrla je i njegova pseća sestra. Upucani su. Tamo gdje su šetali svaki dan. Trebala je bit jutarnja šetnja,a zavila nas je sve u crno", napisali su.

Pročitajte i ovo Kninski heroji spriječili otmicu djece - 1 Nije dvojio Heroj iz Knina spasio je dvoje djece od otmičara, a za Dnevnik Nove TV kaže: "Vidite zgradu iza mene? Srce mi je veće nego ta zgrada"

"Šapice neizmjerno mi je žao, nepravdno su vam danas stali životi, nećete biti zaboravljeni", stoji u objavi.

Policija je upoznata sa slučajem, objavili su iz Udruge.

O nesretnom događaju oglasila se i vlasnica pasa na svom Facebook profilu. Prepričala je kako se obična šetnja pretvorila u bol.

"Pucanj, pucanj, cvilež psa i treći pucanj. Na taj način mi je danas oduzeta obitelj. Nije svima jasno i uopće ne mora biti, ali svojim psima dugujem neizmjernu zahvalnost kao članovima obitelji.

Pročitajte i ovo Ukraden kip Isusa - 1 traga se za počiniteljem Netko je s četiri metra visokog križa u Zadru ukrao kip Isusa: "Mislim da je to čisto huliganstvo, ali i sotonizam"

3 hica, 2 psa. Četvrtak ujutro. Psi su umrli na puteljku gdje prolaze ljudi. Moji psi bili vezani ili ne - usmrćeni su na području gdje hodam i ja. Ja kao i drugi ljudi sa psima i djecom.

Početak šumice preko potoka. Tko može dva psa naciljati i ubiti jednim hicem ako nije profesionalac?", stoji u objavi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene