Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne nasjedajte!

U Zagrebu se pojavile lažne kazne za parkiranje, Holding objavio upute građanima

Primjer lažne kazne za parkiranje (Foto: Zagrebački holding)
Primjer lažne kazne za parkiranje (Foto: Zagrebački holding) Foto: Zagreba?ki holding
Iz Zagrebačkog holdinga naglašavaju kako na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking, kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking.

Iz Zagrebačkog holdinga obavještavaju građane kako se na području zapadnog dijela Zagreba na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Noć na terenu sa zagrebačkom Čistoćom - 3 Noćna ophodnja Ekipa Dnevnika Nove TV pridružila se Čistoći u otkrivanju tko krši pravila o otpadu: "Čeka se izgradnja tipiziranih boksova"

Naglašavaju kako na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking, kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking, te mole građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice.

"Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo da prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno. Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana", poručili su iz Holdinga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene