Primjer lažne kazne za parkiranje (Foto: Zagrebački holding)
Primjer lažne kazne za parkiranje (Foto: Zagrebački holding)

Iz Zagrebačkog holdinga naglašavaju kako na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking, kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking.


Iz Zagrebačkog holdinga obavještavaju građane kako se na području zapadnog dijela Zagreba na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna.

Vezani članci Divljanje na autocestama (Foto: Dnevnik.hr) Ludostima vozača nema kraja: Pogledajte šokantne snimke koje pokazuju što sve neki rade na hrvatskim autocestama Neodgovorni vozač (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Oštre kazne: Mora platiti 24.000 kuna kazne jer je vozio pijan i bez vozačke dozvole, dvije godine ne smije za volan

Naglašavaju kako na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking, kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking, te mole građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice.

"Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo da prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno. Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana", poručili su iz Holdinga.