Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite policiji

Jeste li vidjeli Petra? U Zagrebu nestao 40-godišnji Splićanin

Petar Tovirac
Petar Tovirac Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba RH
Zagrebačka policija u ponedjeljak je objavila nestanak 40-godišnjeg Petra Tovirca iz Splita, koji je imao prebivalište u Zagrebu. Posljednji put viđen je u Heinzelovoj ulici.

Objavljen je nestanak 40-godišnjeg Petra Tovirca iz Splita. Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba MUP-a, muškarac je posljednji put viđen u ponedjeljak u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Prebivalište mu je na zagrebačkom području, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u sivu majicu, donji dio sive trenerke, bijelo plave tenisice i zelenu kapu šiltericu.

Nestali Petar Tovirac visok je oko 175 centimetara, ćelav je i ima plave oči. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe, a ima tetovažu na lijevoj ruci i ramenu.

Pročitajte i ovo Nestao Ilija Vrdoljak iz Slavonskog Broda Javite policiji Jeste li ga vidjeli? Kod Slavonskog Broda nestao Ilija Vrdoljak, od četvrtka mu se gubi svaki trag

Pročitajte i ovo Dražen Bosanac MOLE ZA POMOĆ Ako nešto znate javite policiji: Dražen je nestao na području Zagreba, već danima se za njim traga

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj 192. Također, informacije je moguće dostaviti na e-mail adresu: nestali@nestali.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene