Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MOLE ZA POMOĆ

Ako nešto znate javite policiji: Dražen je nestao na području Zagreba, već danima se za njim traga

Dražen Bosanac
Dražen Bosanac Foto: Nestali.hr
Policijska uprava sisačko-moslavačke zamolila je građane za pomoć u potrazi za nestalim 35-godišnjim Draženom Bosancem iz okolice Novske.

Policija traga za osobom čiji je nestanak prijavljen 21. srpnja 2022. godine i objavljen na stranici Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Riječ je o 35-godišnjem Draženu Bosancu iz Novske, koji je nestao na području Zagreba. Prema informacijama koje je objavila policija, Dražen je visok 180 cm te ima smeđu kosu i oči.

Dražen Bosanac Dražen Bosanac (Foto: Nestali.hr)

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njegovim pronalaskom, policija je pozvala građane da, ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene