Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

FOTO Dva automobila izgorjela do neprepoznatljivosti: Policija istražuje uzrok

Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 5
Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 5 Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 1 Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 1 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 2 Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 2 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 3 Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 3 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 4 Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 4 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix +9 Zapaljeni automobili na Stenjevcu u Zagrebu - 5 Galerija 1/14 >>
U Zagrebu izgorjela dva automobila, policija je na terenu te provodi očevid

U Čakovečkoj ulici na Črnomercu u Zagrebu izgorjela su dva automobila. Prvo se zapalio jedan, a požar je zahvatio i drugi automobil parkiran u blizini.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno osuđen Pijani otac vrijeđao i dirao maloljetnu kćer: "Bolje da sam te izd*kao u WC-u nego što sam te napravio"

Na zasad neutvrđen način požar je izbio oko 5:20 na vozilu njemačkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka, marke Škoda. Uslijed požara oštećen je i automobil marke BMW u vlasništvu 35-godišnjaka.

Iz PU zagrebačke navode da ozlijeđenih osoba nije bilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija 103. godišnjica Poljske pobjede Najveći vojni mimohod od Hladnog rata: "Ovaj će biti drukčiji od prethodnih"

Požar su ugasili vatrogasci, a ne teren je izašla i policije te je u tijeku očevid. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene