Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro pogledajte fotografije

U zadnjih sedam dana nestalo 14 osoba, čak 11 ih je maloljetno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednjih sedam dana prijavljen je nestanak 14 osoba od kojih je njih čak 11 mlađe od 18 godina.

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u posljednjih sedam dana nestalo je čak 14 osoba, a većina ih je maloljetna.

Petnaestogodišnja Nikolina Ćutuk visoka je 164 centimetra, ima plavu kosu i oči i jače je tjelesne građe. Ona se u ponedjeljak udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom i šarene hlače. Istog dana s iste adrese nestale su i Anamaria Greman (16) te Branka Vuga (15).

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Anamarija je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom. Branka je visoka 170 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i ovalno lice. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom.

U Rijeci je jučer posljednji put viđen i Andrej Dević (15). U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, crnu majicu s kapuljačom, traperice i tenisice.

U Osijeku je prošlog petka prijavljen nestanak Magdalene Duronjić (16), Dejana Jelinića (14), Veronike Loborec (16) i Lorena Ćerimi (15).

Magdalena je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Posljednji put viđena je na adresi Vinkovačka cesta 61. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka. Na istoj su adresi zadnji put viđene i Veronika i Lorena.


Protekli tjedan nestalo 16 ljudi, među 12 maloljetnika i dječak (12)

Veronika je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i svijetloplave oči. Ima okruglo lice i jače je tjelesne građe. Lorena je visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. Dejan je visok 178 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

U Zagrebu je prošlog petka nestala Tihana Đanić (16), a u srijedu Kristijan Solak (19). Tihana je visoka 158 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Udaljila se s adrese Kninski trg 17 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u bež jaknu, plave traperice i bijele čizme. Kristijan je visok 177 centimetara, ima plavu kosu i oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, traperice i crne tenisice.

Iz Luga Samoborskog u srijedu su s adrese Kneza Zdeslava 2 nestali Andrej Mihić (15) i Marko Njegovan (15). Andrej je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Marko je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ne zna se što su imali na sebi u trenutku nestanka.

Romana Hrgetić (39) nestala je u Jakovlju 8. veljače. Visoka je 170 centimetara, ima smeđu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice. Udaljila se s adrese Igrišće, Kutinjačeva 3 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

U Ivancu je 10. veljače zadnji put viđen Juraj Zgurić (19). On se u ponedjeljak udaljio s adrese Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Od 11 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađene su četiri osobe. Policija još uvijek traga za Rasimom Huskić Bobarić, Karmen Dubravec, Jasminkom Kantić, Valentinom Pandža, Neđmijom Rama, Kristinom Skorupski i Rukijom Zahirović.

Ukoliko ste vidjeli osobu, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene