Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli pomoć

Protekli tjedan nestalo 16 ljudi, među 12 maloljetnika i dječak (12)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako imate bilo kakva saznanja o nekoj od nestalih osoba možete posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba ili se javiti policiji na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

U zadnjih tjedan dana nestalo je 16 ljudi, od čega 12 maloljetnika. Među nestalima je i dječak od 12 godina. Ako imate bilo kakva saznanja o nekoj od nestalih osoba možete posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba ili se javiti policiji na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Željka Bušljeta (17) je visoka 160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.
Željka se u petak, 10. siječnja, udaljila s adrese u Lovranu, Tuliševica 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom obrubljenu krznom, tamne hlače i bijele tenisice.

Denis Keserović (12)  je visok 150 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Denis se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Cresu, Jadranska obala 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u nepoznato.

Marijan Kišan (47) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe. Marijan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zgališću, Zgališće 66 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivan Komadina (16) ) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Ivan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Savski Gaj III, Put 8A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Sandi Korade (16) je visok 162 centimetar, ima smeđu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Sandi se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Splitu, Hercegovačka 67 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Joakim Marković (16)  je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.
Joakim se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Romano Mašić (16) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Romano se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Sendi Mašić (18) ) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Sendi se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Palmotićeva 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu košulju i traperice.

Stefan Nemanja (62) se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu i plave traperice.

Nikolina Oršoš (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.
Nikolina se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ljubo Oršuš (17) se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči.
Klaudija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića bb u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave hlače i crni gornji dio trenirke.

Sara Radojčin (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Sara se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Miroslav Vukmanić (71) je visok 184 centimetra, ima sijedu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.
Miroslav se u subotu, 11. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bež jaknu, traperice i crne cipele.

Rukija Zahirović (13) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.
Rukija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice i bijele tenisice.

Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Ivana se u subotu, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

app/id438192910">iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene