Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava

U većem dijelu zemlje magla smanjuje vidljivost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magla smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru, te središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Zbog magle vozače se upozoravamo na osobit oprez na dionicama autocesta: A 1 između Zagreba i Karlovca te od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok, A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac, od graničnog prijelaza Bregana do čvora Ivanić Grad, te od Nove Gradiške do Velike Kopanice, A 4 Zagreb-Goričan i A 6 Rijeka-Zagreb, od Rijeke do čvora Bosiljevo. U krajevima s maglom kolnici su vlažni i skliski.

Pročitajte i ovo Automobilska nesreća - 4 Stravične nesreće Crni vikend na cestama: Brzina odnijela četiri života - "Auto udari u nešto, svjetla se ugase i postane nepokretna prepreka u mraku" Zatvoren dio Zagrebačke ceste zbog sanacije podvožnjaka - 7 Radovi u gradu Mijenja se prometna regulacija u dijelovima Zagreba: Za pješake će vrijediti posebno pravilo

Za sav promet zbog radova zatvorena je državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Zbog blatnih nanosa zatvorena je županijska cesta ŽC Vojnić-Perna, preko Petrove Gore. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene