Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podiguta optužnica

Velika zapljena amfetamina u Trogiru: Uhićeni 52-godišnjak uz sebe imao i pištolj

Zapljena u Trogiru
Zapljena u Trogiru Foto: PU Splitsko-dalmatinska
Policijska uprava splitsko-dalmatinska kod 52-godišnjaka u Trogiru zaplijenila je tri kilograma amfetamina, sintetičke droge koja ima učinke jakog psihostimulansa.

Policija je u Trogiru u ranim jutarnjim satima zaustavila 52-godišnjaka u automobilu koji je odbio test na droge. On je službenicima dragovoljno predao 3,9 grama amfetamina, opojnog sredstva koje služi kao psihostimulans.

Nakon pretrage njegova vozila pronađeno je još 738 grama iste droge te pištolj i metci.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Nikola Grmoja Aktualno prijepodne Dohvatili se Plenković i Grmoja, komplimenti su letjeli na sve strane: ''Savjet - ni pod utjecajem opijata ne surađujte s njima!''

Pročitajte i ovo Prosvjed njemačkih seljaka u Berlinu - 5 Veliki prosvjed VIDEO Tisuće traktora stigle u Berlin, sprema se kaos: Zatvoren centar grada

Takva zapljena policiju je ponukala da pretraže i stan 52-godišnjaka. U njemu je pronađeno još nešto manje od 2100 grama amfetamina i manja količina marihuane.

Protiv njega je podignuta optužnica zbog počinjenja kaznenog djela posjedovanja opojnih sredstava i oružja. Do pokretanja postupka 52-godišnjak ostaje u pritvoru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene