Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljubljenik u lijepe žene

Na Chatu na špici trener svih trenera - Ćiro Blažević!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener svih trenera je bio naš i vaš gost na Live Chatu!

Trener svih trenera, zaljubljenik u lijepe žene i dobro društvo, preživio nekoliko operacija, glumio u filmu, ima čin brigadira, iznimno šarmantan i energičan - s Ćirom Blaževićem se doista ima o svemu razgovarati.

Pročitajte i ovo Tarik Filipović Trener svih trenera Poznati Hrvati o odlasku Ćire Blaževića: "Zračio je nekim optimizmom i kad je bilo najteže" Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se o Ćire I političari pogođeni I Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se od legendarnog trenera: "Tata Ćiro! Ti si pronašao mir, ali ostala je praznina"

Živio je u Kini gdje je trenirao šangajski klub i kinesku reprezentaciju. Ima čin brigadira i voli voziti skutere te u šali kaže 'Nosim kacigu iako kažu da Bosancu ne treba!'

Prošle godine mu je u Zagrebu dijagnosticiran rak kože, melanom u predjelu leđa kojeg je i operirao. Prije nekoliko dana završio je u bolnici zbog ukliještenog živca u leđima no ne odustaje. Šarmom i nevjerojatnom energijom svih oduševljava.

>> Moj grijeh je što sam pod povećalom javnosti. Za sve imam pokriće'

U srpskoj televizijskoj seriji 'Montevideo, bog te video', čiji je redatelj Dragan Bjelogrlić, popularni Ćiro u jednoj od epizoda glumi nekadašnjeg izbornika jugoslavenske reprezentacije Antu Pandakovića. 'Velika mi je bila čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika tadašnje reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenarij, poderao sam tekst, bacio ga u kantu i poručio im da ću govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zafrkanciju i njima se svidjelo. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren – gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se jako potrudio da to publika ne primijeti', kazao je Ćiro.

Ćiro je 2009. bio izabran na mjesto privremenog predsjednika Skupštine grada Zagreba jer je bio najstariji zastupnik novog saziva Skupštine, a sjednicu je vodio sve do izbora novog predsjednika, tadašnjeg Borisa Šprema. 'Dragi prijatelji, bogami mi nije lako konstatirati da sam najstariji ', nasmijao je tada zastupnike Blažević. Dodao je da mu je njegov prijatelj, gradonačelnik Milan Bandić, savjetovao da pripremi vatreni govor, ali da on to 'bogami ne može', rekao je tada Ćiro.

Bio je i u Egiptu kada su ondje 2011. izbili neredi, a u Hrvatsku se tada vratio jer ga je netko prepoznao.'Moram spomenuti jednog čovjeka iz austrijske kompanije koji je napravio podvig jer me prepozano. Istina, rekao mi je da je Otto Barić bolji trener od mene, skoro sam mu odbio uslugu kad mi je to rekao', ispričao je tada Ćiro kroz smijeh ekskluzivno pred kamerama Nove TV.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene