Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinje rat plakatima

Predizborni plakati u Sisku podigli veliku prašinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predizborni plakati koalcijie 'Svi za Sisak', izazvali su različite reakcije građana.

Plakati kolaicije koju čine HDZ, HSP dr.A.Starčević, HSS, HSLS, Zelena lista, BUZ i nekoliko nezavisnih listi, a predstavljaju se pod zajedničkim nazivom 'Svi za Sisak' 

Pročitajte i ovo Plakat SDSS-a išaran ustaškim sloganom U Zagrebu Na plakatu SDSS-a crnom bojom ispisali ustaški slogan Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati"

Plakat, koji je izazvao najviše reakcija, prikazuje prljavu,radničku ruku sa simbolom crvene zvijezdem srpom i čekićem, a pokraj je čista ruka u kojoj se nalazi raspelo, a poruka s plakata glasi:'Jednostavan izbor Za sigurno sutra!'

Aktivisti Građanske akcije snimili su i na Facebooku objavili fotografiju novog plakata HDZ-ove koalicije na području Siska. Tamo se nalazi par rokera, koji šalju specifičan pozdrav, a s tog plakata koalicija 'Svi za Sisak' šalje poruku: ''Sisak ne želi ići u ovom smjeru!'.

'To je neka vrst humora, duhovitost, to nije loše za predizbornu kampanju i ja ne bih to nazvao baš prljavom kampanjom, to je više jedna negativna kampanja gdje vi govorite da su protivnici nesposobni, a da ste vi naravno sposobni da riješite probleme', prokomentirao je plakate Tihomir Cipek s Fakulteta političkih znanosti.

'Očekuje se izlaznost oko 30-40 posto, tu negdje između bi to trebalo biti, ali ljude, naravno, više zanima lokalna politika. To je jedan prostor gdje odluke neposredno utječu na njihove živote', kaže Cipek.

Zanima nas što vi mislite o ovim predizbornim plakatima? Šaljite nam komentare i mišljenja na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene