Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremite se

U ponedjeljak temperature do PAKLENIH 40 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se sunčano, toplo i vruće vrijeme, a idućih dana ponovno će biti i vrlo vruće.

Tek negdje od sredine idućeg tjedna vrućina bi trebala malo popustiti. Iako će danas vrijeme biti nešto nestabilnije nego jučer,  šanse za pokoji pljusak vrlo su male. Najviša dnevna temperatura bit će između 31 i 36 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

>> Pripremite se za paklene vrućine: Temperature rastu!

Toplo i sunčano prevladavat će sutra u gotovo svim krajevima naše zemlje. U ponedjeljak se očekuje vrhunac ovog toplinskog vala. Najviše temperature predviđaju se u unutrašnjosti. Tako bi do čak izuzetno vrućih 39 stupnjeva Celzijusa moglo zagrijati u Sisku,  Slavonskom Brodu i Vukovaru.

Idućih dana treba se čuvati od vrućine, najbolje je ne provoditi previše vremena na suncu u onom najtoplijem dijelu dana, a svakako vodite računa da uvijek imate dostupnu vodu za piće u blizini.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene